Van stress naar rust en meer energie

Iedereen is wel eens gestrest, moe of heeft weinig energie. We zijn allemaal wel een keer (te) druk, slapen een nachtje slecht of krijgen last van hoofdpijn. Niets aan de hand gaat wel weer over!

Maar wat als het niet over gaat, je klachten steeds terug komen en jij je soms liever wilt verbergen dan laten zien, je cijfert jezelf volledig weg; je bent eigenlijk op, je wilt wel maar de energie ontbreekt.
Dan moet er wel wat gebeuren.
En ben je hier aan het juiste adres

foto

Stress

Stress (angst/paniek) is iets waar de meeste mensen wel eens mee te maken krijgen; je hartslag gaat omhoog, je spieren spannen zich aan, je krijgt het warm of je gaat zweten. Eigenlijk ga je in de overleefstand.

Stress is niet slecht het zorgt ervoor dat je gefocust blijft. Maar heb je last van een langdurige stress dan kan jouw lichaam zich na een tijdje niet meer goed herstellen. Het kan soms jaren duren voordat je de gevolgen daarvan merkt maar uiteindelijk zoeken de emoties een weg in ons lichaam. Vaak ontstaan er dan (lichamelijke) klachten; nekpijn, vastzittende schouders en je energie vloeit weg...

De meeste mensen gaan 'vechten' tegen de lichamelijke klachten. Je probeert het bijvoorbeeld te onderdrukken met medicijnen. Je wilt het onder controle hebben alleen je maakt het erger want jouw lichaam staat continue ‘aan’ en dit is niet bevorderlijk voor het herstelproces.'

Gelukkig is er een eenvoudige manier om te leren omgaan met stress situaties, angstige momenten en paniekaanvallen (emoties, gevoelens, gedachten en overtuigingen) waardoor lichamelijke klachten verminderen!
Namelijk; Emotional Freedom Techniques (EFT) = een eenvoudige, krachtige klop methode om direct stress te verlagen en aan de slag te gaan met jouw lichamelijke en mentale klachten.

Wat is EFT?

Je hebt vast wel eens gehoord van acupunctuur; de therapie die werkt met naaldjes. Met EFT werken wij niet met naalden, poeders of pilletjes maar met onze eigen vingers.

Tijdens een sessie focus jij je op een negatieve herinnering en tegelijkertijd klop je op je meridiaan punten van je hoofd, bovenlichaam en je handen. Hierdoor koppel je de emotie los van de negatieve herinnering. Met als gevolg dat je in vergelijkbare situaties andere keuzes kunt maken. Je ruimt zo steeds een stukje verleden op en er ontstaat meer rust en energie voor leuke dingen!

Het succespercentage van EFT is erg hoog. Deze ligt tussen de 80 en 85%.

Stel je eens voor dat...
Ben jij toe aan een klacht-, en stressvrij leven met meer rust en energie?

Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS intakegesprek!

Kosten:

EFT coaching 60 per uur

EFT pakket 180
(3x een sessie van 60 minuten)

Voordeel- pakket 330
(6x een sessie van 60 minuten)