Deel jij hier binnenkort ook jouw ervaring?MYRNA - PESTEN

Ik had nog nooit van de EFT methode gehoord. Maar ik vond het zeker de moeite waard om te proberen voor mijn zoontje. Hij werd gepest op school en het bleek dat dit al een tijdje aan de gang was. Mijn zoontje is 9 en je zou denken een energierijk ventje na school op te halen. Maar hij was gesloopt dag na dag, hij kon niet meer. Zielig om te zien, maar bleef volhouden dat er niets aan de hand was. Zijn concentratie ging achteruit en zijn werk op school dus ook. Hij kreeg last van faalangst. Wilde ook niet meer alleen zijn. Ik kon amper even weg om de hond uit te laten of een boodschapje te doen. Uiteindelijk kwam het hele verhaal eruit bij mijn zoontje. Gelukkig maar! Het klopte ook gewoon niet. Via via kwam ik bij Danielle terecht. Wat fijn! Door middel van EFT heeft ze meerdere dingen waar hij mee worstelde aangepakt. Het werkte al snel. Ik kreeg weer een gezellig kereltje thuis. Hij heeft energie en is weer ouderwets druk. Niet meer zo snel boos of huilerig echt een stuk relaxter. Hij zal weerbaarder moeten worden. Ook dat stukje heeft Danielle aangepakt door middel van praten en oefeningen. Dit is een goede basis om weer verder te gaan. Het vertrouwen moet weer gaan groeien. Maar ik weet zeker dat dit goed gaat komen! We hebben oefeningen gekregen en kloppen regelmatig. Gaan we zeker blijven doen want dit helpt hem zo goed. Dank je wel Danielle voor jouw geduld en hulp! Ik ben je erg dankbaar!

M.D - TICS

Wij hebben onze zoon aangemeld voor EFT omdat hij al jaren tics heeft. Deze tics veranderen steeds. Hij heeft er zelf niet echt last van maar het lijk voort te komen uit stress. En dus heeft hij wel ergens last van. Daniëlle is bij ons thuis geweest en er alleen al over praten was zeer helpend. Door EFT toe te passen werd hij zelf ook milder en dacht hij minder zwaar over bepaalde dingen waar hij mee zat. We hebben handvatten gekregen om hier zelf ook mee bezig te gaan en al snel had hij geen klachten meer. Hij gaf aan dat hij nergens mee zat en de tics zien wij ook niet meer. We zijn hier heel blij mee!

MARIETTE - MINDERWAARDIGHEIDSGEVOEL

Het afgelopen jaar was nogal heftig. Mijn emoties hadden enorm de overhand en werd zeer regelmatig heen en weer geslingerd tussen blijdschap en verdriet. Als moeder van 3 kinderen, vrouw en juf is dat niet erg fijn. Er wordt iedere dag van je verwacht dat je presteert. En dat wilde ik ook. Ik heb veel hulp gezocht op allerlei vlakken. Van psycholoog tot alternatieve geneeswijzen. En ze hadden wel effect, maar vaak maar van korte duur. Ik kon de rust niet opbrengen om terug te grijpen naar de handvatten die deze mensen mij gegeven hadden. Dat Daniëlle EFT deed was mij bekend, Ze is een zeer fijne collega die altijd een luistert oor biedt. Zij bood aan om een sessie EFT te doen. Dit heb ik met beide handen aangepakt. Tijdens de sessie heb ik ervaren dat trauma’s die al mijn hele leven spelen, ( een gevoel van minderwaardigheid) binnen 10 minuten er eigenlijk niet meer toe deden. Wat een prettig en voldaan gevoel. Maar wat nog fijner was is dat ik deze techniek nog diezelfde week kon toepassen op mijn kinderen. Bij angst, verdriet en pijn was dit heel makkelijk in te zetten. Ik en de kinderen grijpen er zeer regelmatig naar terug. Dank je wel Daniëlle.

ELLEN - KIKKERFOBIE

Ik heb EFT sessies gedaan om van mijn kikker fobie af te komen. Tijdens de sessie werd ik emotioneel, boos/agressief en daarna rustig. Zo gek! Eerst rende ik zowat weg als ik een plaatje zag van een kikker. Ik zag blaadjes aan voor kikkers. Altijd was ik bezig met kikkers als ik buiten zat. Nu durf ik plaatjes aan te raken en denk ik kom maar op met die kikker! Echt aanraken zal ik ze nooit dat was ook niet mijn doel, maar de angst is zeker te behandelen!! Danielle werkt professioneel, luistert naar je en stelt de juiste vragen. Zeker aan te raden, waar je ook maar mee zit!

SHIRLEY - TRAUMA

Ik heb gelukkig EFT op afstand kunnen doen met Danielle. Hoe dan? Via FaceTime.😀 Ik kwam op het pad van Danielle via de zus en zwager van Danielle die ik op de camping had ontmoet. Ik had verschillende klachten en liep hier al een tijdje mee. Toen ik op de website van Danielle terecht kwam voelde het eigenlijk gelijk al goed. Er was echter een probleem, wij wonen niet bij elkaar om de hoek. Toch wilde ik EFT met Danielle doen. Toen Danielle mij voorstelde om het anders via FaceTime te gaan proberen heb ik dat voorstel direct omarmt. Waarom ook niet? We konden het toch proberen?Verbazingwekkend hoe goed het direct voelde. Al heel snel hadden wij een vertrouwensband opgebouwd. Wij hebben best heftige onderwerpen met EFT behandeld en ondanks dat het via FaceTime ging, voelde het goed. Daniëlle heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en daar de EFT behandeling op afgestemd. Tijdens de sessie heeft Danielle goed op mijn houding gelet, zowel verbaal als non verbaal. Hierdoor kon ze tijdens de sessie dingen aanpassen. Ik heb in totaal 3 sessies gedaan en voel mij een stuk beter. Als ik nu klachten krijg zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, dan weet ik hoe ik dit weg moet kloppen. Ik ben hier erg blij om en wil het iedereen aanraden. Dank je wel Danielle voor je goede begeleiding.

RIKA - ANGSTKLACHTEN

Ik heb bij S-tapkracht verschillende EFT sessies gedaan. Ik had last van verschillende klachten zoals; angst om te fietsen, evenwichtsstoornis, piep in de oren en gewichtsproblemen. Daniëlle heeft mij zo goed geholpen dat ik momenteel haast geen problemen meer heb. Daniëlle heeft mij ook tips gegeven en geleerd zodat ik het thuis ook kan doen, ik ben hier zo blij mee. Ik ga veel relaxter overal mee om. Voor de EFT sessies durfde ik bijna niet meer de deur uit, nu ga ik weer op de fiets en ben zelfs begonnen met sporten!. Mocht ik weer ergens tegenaan lopen ga ik zeker weer naar Daniëlle toe, ik kan het je zeker aanbevelen! Hartelijk dank Daniëlle!

M.R - LICHAMELIJKE KLACHT

Na een val ( uitgegleden in de sneeuw) op 24 januari heb ik mijn lies een pees en een spier gescheurd. Een paar maanden later had ik nog steeds pijn en na mijn eerdere goede ervaring met EFT S-tapkracht, hebben Daniëlle en ik besloten om voor de pijn weer een EFT sessie te doen. Nadat we de EFT kloprondes een paar keer hadden gedaan was ik wederom stom verbaasd want...ik stond op en liep gewoon weg, terwijl ik dat daarvoor niet kon, dan moest ik gecontroleerd mijn voeten neerzetten en nadenken bij het draaien want het was me door een verkeerde houding in mijn heup en bil en dan over mijn bovenbeen net onder mijn knie gaan zitten. De pijn was constant aanwezig maar na de sessies was de pijn weg! Op dit moment heb ik een lichte pijn, maar slik geen paracetamol meer. (Voor de sessie waren dat er 8 op een dag) Mijn conclusie is dat de EFT sessie wederom een goed resultaat heeft gehad.

MARJO - SUIKERZIEKTE

Ik heb al jaren suikerziekte maar de laatste tijd had ik moeite om de suiker goed onder controle te houden. De suiker was aan de hoge kant en het begon mijn leven te beheersen; ik deelde mijn dag om mijn suikerziekte heen, mijn suikerziekte bepaalde mijn dag. Dit gaf mij veel onrust, stress en teleurstellingen, want wat ik ook deed mijn suikerziekte bleef aan de hoge kant. EFT heeft ervoor gezorgd dat ik weer van mijn dag kan genieten, en dit al na 3 sessies van een uur! De suikerziekte beheerst niet meer mijn leven en het heeft me meer rust gegeven. Ik kan nu zelfs 1 metformine pil minder slikken omdat mijn bloedsuiker lager is geworden. Ik kan genieten van lekker eten en drinken, wat ik voorheen niet durfde te nemen, zonder me druk te maken over de suiker. Ik voel me nu een bevrijdt en blij mens!

RALF - PERFECTIONISTISCH

Vaak ervoer ik spanningen wanneer ik een drukke dag had gehad en dingen niet uit de verf kwamen. Vaak resulteerde dat in een kort lontje, gedeprimeerd gedrag thuis en algehele malaise. Met EFT heb ik een manier gevonden om die spanningen kwijt te raken. Ik heb s’avonds meer rust, voel me frisser en slaap beter nadat ik geklopt heb. Ik kan het niet verklaren, maar kan het ook niet ontkennen dat het voor mij werkt. Zowel een ontspannende als bijzondere ervaring.

SUZANNE - NAGELBIJTEN

In het begin vond ik EFT het een beetje vreemd; hier een klopje, daar een klopje maar hoe vaker ik het deed hoe minder ‘gek’ het werd. Het nagelbijten werd steeds viezer, waardoor ik nu niet meer nagels bijt en kan genieten van mijn mooie nagels/handen. Ik zal het andere mensen zeker aanraden, geef je er aan over, het klinkt allemaal een beetje vreemd maar het heeft bij mij geholpen!

GERDA - ZELFVERTROUWEN

Ik was in het begin een beetje sceptisch over EFT, maar ik zou het nu andere ouders zeker aanbevelen! Mijn zoontje (7 jaar) had er moeite mee als hij op school foutjes maakte. Hij werd dan boos. Nu wij EFT hebben gedaan merk ik dat hij minder boos wordt als hij een foutje maakt. Laatst kwam hij uit school met een rekenblad. Hier stonden aardig wat rode streepjes op die aangeven dat hij fouten had gemaakt. Ik vroeg aan hem hoe dat kon. Hij legde mij rustig uit dat hij het verkeerd begrepen had. Hij werd niet boos om de hoeveelheid fouten die hij gemaakt had. Dit allemaal door EFT, het kost maar 5 minuten van je tijd per dag om dit samen met je kind te doen.Het is een kwestie van volhouden en ik ben erg blij voor mijn zoon dat ik dit heb uitgeprobeerd